U kunt ons op verschillende manieren helpen bij het rijvaardig houden van stoomtreinen. Hieronder staan een aantal wijzen waarop u ons kunt ondersteunen. Klik op een van de mogelijkheden voor meer informatie.

Word donateur
logo sponsor - Lloyd's Register
logo prins bernhard cultuurfonds
Logo - Applus RTD - sponsor SSN
logo sponsor - van Leeuwen metaal
logo- sponsor - Klift Metaalbewerking
icon ANBI

De SSN is door de Belastingdienst erkend als Culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit houdt in dat giften aan de Stichting in de regel aftrekbaar zijn in uw belastingaangifte. Onderstaand enkele gegevens van de stichting om u als (potentiële) gever inzicht te geven in de Stoom Stichting Nederland.

Mocht u vragen hebben omtrent dit onderwerp, dan kunt u tijdens de openingstijden contact opnemen met het Museumstoomdepot. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Onze notaris is zeer wel bereid om de verkrijging van een akte van schenking met u door te nemen.

Stoom Stichting Nederland draait volledig op onbetaalde vrijwilligers. We kunnen altijd hulp gebruiken bij de volgende afdelingen:

• Catering
  • Evenementen organiseren
  • Onderhoud aan rijtuigen en locomotieven
  • Onderhoud aan gebouwen en terrein